"Mammas svik"

I 2016 passerte «Mammas svik» 20.000 solgte bøker!

Helt siden boken kom ut har jeg fått mange henvendelser fra lesere. Noen fordi de blir så grepet av historien de har lest at de ønsker å hjelpe «Eline». Andre ber meg videreformidler hilsener til henne med ønsker om alt godt videre i livet. Og så er det mange som har kontaktet meg fordi de selv har vært utsatt for overgrep. For dem har det betydd mye at de ikke er alene. Mange har ikke klart å dele sin historie, eller de har forsøkt men ikke blitt hørt. Jeg har fått innsyn i mange triste skjebner og er sjokkert over omfanget av grove overgrep som aldri blir anmeldt. Disse jentene har alle takket «Eline» for «Mammas svik».

Jeg håper min historie kan være til hjelp for alle dere som i likhet med meg har opplevd grusomme ting. Overgrep. Vold. Jeg forstår at livet kan bli for vanskelig for mange av dere. Gi aldri opp! Dere er alle i hjertet mitt. (Eline)

«Eline» var modig som fortalte sin historie. Hun har hjulpet mange. Jeg er stolt på hennes vegne, og på mine egne, fordi vi klarte å formidle et budskap. Det var vanskelig å tro på det da jeg satt alene i skrivehulen og slet med egne tanker fordi temaet var så grusomt. I dag er jeg glad jeg gjennomførte.

Jeg er realist. Jeg har ingen tro på at jeg kan endre verden. Men jeg har tro på at hver og en av oss kan hjelpe noen, og den hjelpen kan bety all verden for noen. Altså nytter det. «Gi aldri opp,» sa Eline. Et godt råd.

Jeg har ingen nyttårsforsetter annet enn at jeg skal bruke dette året til å skrive en ny bok, men aller først skal jeg gi ut en barnebok. Den kommer på Liv forlag til våren. Jeg gleder meg!

Godt Nyttår!

Hilsen Anne-Britt

Featured Posts
Recent Posts
Archive