top of page

Cellulitt - folkefiende nummer en?

Nyheter har blitt ekstremsport. Jeg skrur på tv med bind for øynene. Det bombes i Syria. Det bombes i Afghanistan. Sultne barn. Gråtende barn. Terror i Europa. Trump er president. Hva er verst?

CELLULITT!! Folkefiende nummer en. Jeg hadde ikke ofret styggedommen en tanke før jeg fikk det slengt midt i trynet da jeg hentet posten. Takk for den! Og nå er gode råd svinedyre for å bli kvitt utysket. Det er bikinisesong og nesa sitter godt skrudd fast i egen navle. Reklamen forteller oss at bikini og appelsin ikke hører sammen. Hvorfor aner jeg ikke.

La verden gå av skaftet, la bombene falle, la Trump twitre, men for guds skyld, få cellulitten vekk fra rumpa før det smeller. Lykken er bare noen kroner unna skal jeg tro reklamen. Min generasjon er Botox-generasjonen. Døtrene våre Restylane. Vi fikser, mikser og trikser. Cellulittfrie lår og oppblåsbare lepper er viktigere enn verdensfreden. Den er det ingen som tror på lenger uansett.

Jeg har venninner som har blitt syke. Som ikke finnes lenger. DET er alvorlig. Jeg velger å være glad i kroppen min. Jeg lever. Kroppen er et framkomstmiddel. Den bringer meg dit jeg vil. Blir jeg misfornøyd med skroget er det aldri galt med en spasertur. Eller litt trening. Eller lar være. Jeg slår et slag for cellulitten. Slipp den fri. Det er sommer.

Tilbudet jeg fikk havnet i søpla. De må gjerne stjele tankene mine, men cellulitten min gir jeg dem aldri. ALDRI sier jeg.

God sommer! :-)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page